Sider

Advarsel mot å trekke seg bort fra Guds Nåde

Jag etter fred med alle og etter helliggjørelse, for uten den skal ingen se Herren. Hebr 12,14

26. feb. 2012

Ord til de svake og uforstandige i denne verdens øyne.

Se aldri ned på andre menneskers svakhet og uforstandighet, for du som går for å være vis kan plutselig bli til skamme.



1 Kor 1:.27 Men det som går for å være uforstandig i verden, utvalgte Gud seg for å gjøre de vise til skamme. Det som regnes som svakt i verden, utvalgte Gud seg for å gjøre det sterke til skamme.28 Det som står lavt i verden, det som blir foraktet, det som ingenting er, det utvalgte Gud seg for å gjøre til intet det som er noe,29 for at ikke noe menneske skal rose seg overfor Gud.30 Dere er hans verk ved Kristus Jesus, han som er blitt vår visdom fra Gud, vår rettferdighet, helliggjørelse og forløsning,31 for at den som roser seg, skal rose seg av Herren, slik det står skrevet.

♥Amen♥

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nå må jeg bare smile! Jeg satt akkurat å tenkte på at Gud er annerledes.

Mens vi ser på våre og andres styrker som våre beste redskaper og muligheter til å oppnå noe, bruker Gud våre svakheter for å vise sin herlighet gjennom, i vår svakhet blir hans styrke fullendt.

Gud bruker de som ikke kan selv, kanskje fordi de som kan selv ikke slipper han til og er ikke avhengige av Guds hjelp og nåde for å klare det (vil og kan selv).

Satt akkurat og leste ei linje fra ett vers i Jesaja 61.3 (siste del. Versene før 1-3aforteller om hvordan Herren gjenoppretter de svake, hjelpeløse og sårede og så sies det: "De skal kalles Rettferds eiketrær som Herren har plantet for å vise sin herlighet."

Velsigna god dag og uke til deg kjære Marianne!

Unknown sa...

Det sant som du skriver og takk for ord , bibelvers og velsignelsen:)Peace & Love ♥