Sider

Advarsel mot å trekke seg bort fra Guds Nåde

Jag etter fred med alle og etter helliggjørelse, for uten den skal ingen se Herren. Hebr 12,14

26. apr. 2012

Demonene fikk bønnesvar.

    6 Da han fikk se Jesus langt borte, kom han løpende, kastet seg ned for ham 7 og ropte høyt: «Hva har du med meg å gjøre, Jesus, Sønn av Den Høyeste Gud? Jeg ber deg for Guds skyld, pin meg ikke!» 8 For Jesus hadde sagt til ham: «Far ut av mannen, du urene ånd!» 9 Jesus spurte ham: «Hva er ditt navn?» Han svarte: «Mitt navn er Legion; for vi er mange.»10 Og han bønnfalt Jesus om at han ikke måtte sende dem ut av bygden.11 Nå gikk det en stor svineflokk og beitet der ved fjellet,12 og de urene ånder bad ham: «Send oss bort til svinene, så vi kan fare inn i dem!»13 Det gav han dem lov til. Da fór de urene ånder ut av mannen

Hvorfor fikk de bønnesvar om at Jesus ikke måtte sende dem ut av bygda? Det var fordi Jesus visste hva menneskene ville be han selv om, å dra fra bygda deres.

14 De som gjette dem, løp av sted og fortalte det i byen og grendene omkring, og folk kom ut for å se hva som hadde hendt.15 Da de kom fram til Jesus, så de den besatte sitte påkledd og ved sans og samling – han som hadde vært besatt av alle åndene. Da ble de forferdet.16 De som hadde sett det hele, fortalte hvordan det var gått for seg med den besatte og med svinene.17 Og folket bønnfalt Jesus om å dra bort fra bygdene deres.



Ingen kommentarer: