Sider

Advarsel mot å trekke seg bort fra Guds Nåde

Jag etter fred med alle og etter helliggjørelse, for uten den skal ingen se Herren. Hebr 12,14

8. mai 2012

Predikant velsigner løgnen om barnedåpen.

Hørte nettopp på en predikant som sa det var helt greit at noen forkynte barnedåp selv om han trodde på den bibelske dåpen selv. Hvorfor ikke kalle en spade for en spade? Er han redd for å bli forfulgt for sannhetens skyld? De som forkynner barnedåp er vranglærere! Sånn er det bare, for de som tilber Gud må tilbe i Ånd og Sannhet. Sannheten står skrevet i Bibelen, da kan ikke mennesker lage sine egne regler og ritualer. Det er ikke riktig av en predikant å velsigne løgn og bedrag.

4 kommentarer:

Midnatsrop sa...

Det råder stor förvillelse ibland de kristna idag Marianne, men det är ju ett tidstecken. Tack för att du varnar och säger sanningen. Vi har bara ett dop, och det dopet gick Jesus före och visade oss av nåd och kärlek, och därför har vi ju fått den helige Anden, som hjälper oss på vägen hem. Var välsignad syster. Goe Klem !

Unknown sa...

Ja det er et tegn, frafall er å akseptere løgner. Da slipper de forfølgelse for sin tro. Han ville at alle skulle si AMEN til dette. Som du skriver,det finnes ikke flere sannheter om dåpen, men en! Må Guds rike velsignelse følge deg,klem til min svenske søster i troen:)

Marguerite sa...

Jag skriver ett stort AMEN,till ditt inlägg,Marianne!!!Vi ska vara ljus och salt i denna föruttnelsens tid - vilket du ju är!!!
Herrens välsignelse!!!
Kram!!!

Unknown sa...

Takk Marguerite,ha en velsignet dag kjære deg,klem i dagen:)